Udarbejdelse og indberetning af årsregnskab

Driver du en selvstændig virksomhed, og har du brug for at få hjælp til skat eller din selvangivelse? Så kan vi hos ErhvervsService Fyn hjælpe dig. Vi har mange års erfaring indenfor faget, og vi tilbyder blandt andet hjælp med selvangivelse og årsregnskab for både store og små virksomheder særligt i Odense, men også på resten af Fyn.

Hvordan indberetter jeg årsregnskab?

For de personligt ejede virksomheder gælder det, at vi udelukkende udarbejder ét bilag til selvangivelsen. Bilaget udarbejdes på grundlag af den løbende bogføring.

Bilag til selvangivelsen indberettes herefter digitalt til Skattestyrelsen. Selve indberetningen foretages i samarbejde med dig, da vi som udgangspunkt ikke har kendskab til den private del af selvangivelsen.

For selskaber (ApS eller A/S) udarbejder vi bilag til selvangivelsen som en integreret del af årsrapporten. Selskabsselvangivelsen indberettes herefter digitalt til Skattestyrelsen.

Priser på skatterådgivning

Uanset hvilken opgave du har brug for vores ekspertise til, tager vi altid den samme timepris på 330 kr. eksklusiv moms. Det er en meget konkurrencedygtig pris, hvis man sammenligner med andre revisorfirmaer. Dette går dog ikke udover vores høje kvalitet og store erfaring.

Kontakt os og få professionel hjælp til årsregnskab

Har du brug for hjælp til årsregnskab, selvangivelse eller andet, kan du ringe til os på telefon 21 81 32 40, eller du kan sende os en e-mail på mail@erhvervsservicefyn.dk. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Adresse

ErhvervsService Fyn

Solsikkevej 17A, 5000 Odense C

CVR: 31638747

Kort om os

Vi har siden 2008 været ansvarlige for udarbejdelse af regnskab, revision og skat for en lang række mindre og store virksomheder.

Kontakt os

21 81 32 40

Du kan også sende os en e-mail:

mail@erhvervsservicefyn.dk